Sinterklaas

Sinterklaas is een van de meest geliefde en traditionele feesten in Nederland. Het brengt gezelligheid, cadeautjes en heerlijke lekkernijen met zich mee. De eetbare Sinterklaas decoratie van Articor biedt de perfecte uitkomst om taarten, cupcakes en andere baksels te versieren voor het Sinterklaasfeest. We hebben een divers assortiment bestaande uit allerlei soorten decoratie binnen het thema Sinterklaas. Onze verrukkelijke decoraties maken deze feestelijke periode nóg specialer! 

Lees meer

Vier Sinterklaas in stijl

De Sint brengt niet alleen cadeautjes, maar ook een speciale sfeer en traditie met zich mee. Het is een tijd om te genieten, te delen en herinneringen te creëren. Met de juiste decoraties en lekkernijen maakt u deze periode nog specialer. Laat uw creativiteit de vrije loop en vier dit feest in stijl met onze Sinterklaas taart decoratie! Hiermee maakt u de leukste creaties voor het Sinterklaasfeest. 

Eetbare Sinterklaas decoratie

Wilt u uw Sinterklaas lekkernijen naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor onze eetbare Sinterklaas decoratie. Daarmee versiert u de mooiste taarten in het thema Sinterklaas. Van Sinterklaasfiguurtjes tot chocoladeletters en vrolijke crispyballen, bij Articor bent u aan het juiste adres voor een divers aanbod aan eetbare Sinterklaas decoratie. De versiersels zien er niet alleen prachtig uit, maar geven ook een heerlijke twist aan uw lekkernijen.

Sinterklaas taart decoratie

Met Sinterklaas taart decoratie voegt u een extra feestelijke touch toe aan uw taarten. Onze eetbare Sinterklaas decoratie komt in allerlei soorten. Zo hebben we in ons assortiment onder meer een mijter, wortel, pietenmutsen en andere chocolade figuren die bij Sinterklaas horen. Maak uw taart compleet met Sinterklaas schildjes en marshmallows voor een uniek resultaat. De decoraties zorgen voor een originele uitstraling en zijn een smaakvolle verrassing. 

Chocolade Piet versiersels

Chocolade Pieten zijn een onmisbaar onderdeel van eetbare Sinterklaas decoratie. Deze zoete lekkernijen, gemaakt van heerlijke chocolade, zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. We hebben chocolade Pieten mutsen, chocolade Pieten figuren en Sinterklaas prikkers, ook in de vorm van een Piet. Kortom: Articor heeft alles om uw baksels op een leuke manier te versieren voor het Sinterklaasfeest.

Eetbare Sinterklaas decoratie kopen bij Articor

Als groothandel is Articor hét adres voor eetbare Sinterklaas decoratie. Met een veelzijdig assortiment bieden wij voor iedereen wat wils. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan al uw verwachtingen. Daarnaast garanderen wij altijd een snelle levering, waardoor bestellingen binnen zeer korte tijd bezorgd worden. Koop meteen uw favoriete Sinterklaas decoratie bij Articor en maak de leukste creaties. 

Vragen? Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen over onze eetbare Sinterklaas decoratie? Wij staan voor u klaar om u te adviseren. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0464 74 51 60 of per e-mail via info@articor.nl. Tevens bent u van harte welkom op onze locatie aan de Parijsboulevard 205 in Sittard. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 16:00 uur. 

Sinterklaas

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina