Chocolade met logo, ook wel bekend als logo schildjes, vormt een verrukkelijke en memorabele manier om indruk te maken. Of het nu gaat om zakelijke evenementen, geschenken of feestelijke vieringen, deze heerlijke traktaties zijn niet alleen heel erg lekker, maar dragen ook bij aan het merk of de boodschap die u wilt overbrengen.

De magie van gepersonaliseerde chocolade 

Gepersonaliseerde chocolade brengt de magie van uw merk tot leven. Van een bedrijfslogo tot een speciale boodschap of een evenementendetail, het verwerken van een logo op chocolade voegt een vleugje elegantie en originaliteit toe aan elke gelegenheid. De combinatie van de rijke smaak van chocolade en de visuele aantrekkingskracht van uw logo creëert een unieke zintuiglijke ervaring.

Uw logo op een chocolade schildje

Om uw logo op een chocolade schildje te laten printen dient u onderstaande volgende stappen te doorlopen:

  1. Lever de gewenste opdruk of het logo aan, bij voorkeur in EPS-formaat.
  2. Mail uw logo naar info@articor.nl.
  3. Geef uw voorkeur van formaat en opdruk door.
  4. Wij maken een vrijblijvend voorstel met voorbeeld en bezorgen dit aan u. 
  5. De levertermijn is ± 40 dagen na het goedkeuren van de definitieve print proof. 

Prijzen logo schildjes

De kosten voor het laten maken van gepersonaliseerde chocolade hangt af van verschillende factoren. Het aantal dat u afneemt en de verschillende kleuren die u kiest spelen een grote rol bij het bepalen van de prijs. Bij Articor hanteren we een minimale afname van 5 dozen. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven:   

  • brutoprijs per doos: € 45,95 exclusief btw
  • vanaf 10 dozen: € 41, 31 exclusief btw
  • vanaf 16 dozen: € 39,70 exclusief btw
  • vanaf 36 dozen: € 36,80 exclusief btw
  • clichékosten per kleur: € 95,00 

Onze rode zegel schildjes vallen buiten de bovengenoemde prijzen. Hiervoor maken we een offerte op maat.

Gepersonaliseerde chocolade voor elke gelegenheid

Van bedrijfs lanceringen tot bruiloften en jubilea, gepersonaliseerde chocolade met logo past bij elke gelegenheid. Deze heerlijke logo schildjes dienen niet alleen als smakelijke traktatie, maar ook als een creatief medium om uw boodschap over te brengen. Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw evenement door uw logo op chocolade te laten drukken en uw gasten te verrassen met een geweldige lekkernij.

Verschillende soorten logo schildjes

Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van chocolade met logo. Onze chocolade schildjes zijn beschikbaar in diverse vormen en maten, zodat u altijd een geschikt exemplaar vindt. Of u nu uw logo wilt laten drukken op een rond, vierkant of rechthoekig schildje, bij Articor kan het allemaal. 

Contact

Heeft u nog vragen over het laten maken van gepersonaliseerde chocolade? Neem dan contact op met Articor. Wij helpen u graag verder en voorzien u van de nodige informatie omtrent chocolade met logo. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0464 74 51 60 of mailen naar info@articor.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen bij onze locatie aan de Parijsboulevard 205 te Sittard. We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Logoschildjes